Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Barbecue Saus
Avondeten, Lunch
Een heerlijke eigen gemaakte barbecue saus!
5
van 1 stem
Recept afdrukken
ALLERGENEN
Ei-Vrij | Glutenvrij | Graanvrij | Notenvrij | Pindavrij | Vegetarisch | Vrij van kunstmatige suikers | Zuivelvrij
Kook modus
Dit voorkomt dat je scherm vergrendeld
Bereidingstijd
25
minuten
min
afkoelen
10
minuten
min
Totale tijd
35
minuten
min
Gang
Avondeten, Lunch
Personen
4
pers.
Keukengerei
Steelpan
Maatlepels
Staafmixer
Keukenmes
Snijplank
Keukenmachine
Ingredients
6
gedroogde Vijgen
10
gram
Gedroogde Paddenstoelen
2
eetlepels
Chiazaad
200
ml
Balsamico Azijn
250
gram
Gezeefde Tomaten
150
ml
Water
2
eetlepels
Coconut Aminos
2
eetlepels
Dijon Mosterd
1
theelepel
Uipoeder
1
theelepel
Knoflookpoeder
1
theelepel
Zeezout
snufje
Peper
Instructions
Snijd de vijgen in dunne reepjes. Maal de gedroogde paddenstoelen in de keukenmachine fijn.
6 gedroogde Vijgen,
10 gram Gedroogde Paddenstoelen
Doe alles in een steelpan en breng aan de kook. Laat 5-10 minuten zachtjes koken zodat de vijgen zacht worden en de smaken goed mengen. Voeg peper naar smaak toe. Laat iets afkoelen en pureer met de staafmixer tot een gladde saus.
2 eetlepels Chiazaad,
200 ml Balsamico Azijn,
250 gram Gezeefde Tomaten,
150 ml Water,
2 eetlepels Coconut Aminos,
2 eetlepels Dijon Mosterd,
1 theelepel Uipoeder,
1 theelepel Knoflookpoeder,
1 theelepel Zeezout,
snufje Peper
Eet smakelijk!