Koolhydraatarme Weekmenu's

Kies het abonnement wat bij jou past en geniet elke week van de lekkerste koolhydraatarme recepten met natuurlijke producten.

MaandMenuut

meest gekozen
Maandelijks opzegbaar
Maandelijkse betaling
€9,95
Per maand
Per maand voor de eerste 3 maanden
DOE NU MEE

JaarMenuut

Jaarlijks opzegbaar
Jaarlijkse betaling
€99,50
Per maand voor de eerste 3 maanden
[add_to_cart id="1344"]
Per Jaar
DOE NU MEE

Meer informatie

Wat krijg ik precies bij mijn abonnement?

Ongeacht welke abonnement je afsluit krijg je elke week:
Een gezond weekmenu voor 5 dagen
Recepten voor ontbijt, lunch en avondeten
Makkelijk aan te passen
Kant en klare boodschappenlijst
Gezonde en lekkere recepten met stap voor stap uitleg
In een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel
Het enige verschil is de duur en daarmee de prijs van je abonnement en dat bepaal jij dus helemaal zelf
eiersalade met een bite koolrabi

Menuut BV IconMenuut BV

Muus Jacobsepad 9, Sommelsdijk

5,0 21 reviews

 • Avatar Martijn Hünteler ★★★★★ 3 weken geleden
  We zijn nu al weer een tijdje menuut aan het volgen. Lekkere recepten ( de meeste dan, want met bietjes bijvoorbeeld doe je mij geen plezier). Je kan makkelijk per maaltijd aangeven voor hoeveel je het wilt maken en dan rolt daar het (week)boodschappenlijstje uit. De maaltijden zijn in lijn met de adviezen van onder andere Richard de Leth en dus eet je vrijwel geen koolhydraten en wel veel groenten. Ik vind het erg prettig werken en we worden regelmatig verrast door combi’s die ik zelf nooit had verzonnen. Echt een aanrader !!!
 • Avatar Esmeralda Brouwer ★★★★★ in de afgelopen week
  Wow! Dit had ik niet verwacht, de menu’s zijn stuk voor stuk echt heerlijk. Ik dacht het lukt mij nooit om tussendoor niet te snacken. Maar niets is minder waar. De recepten zijn ook nog eens super makkelijk om te maken. En het grootste pluspunt van deze recepten is dat de aantallen ook nogmaals in de beschrijving staan zodat je niet steeds omhoog hoeft te scrollen naar de ingrediëntenlijst. Heb dit nog niet eerder bij andere recepten online gezien. Ik ben méga enthousiast!
 • Avatar Mariska Bijsterbosch ★★★★★ een maand geleden
  Zo blij met de Menuut app! Precies wat ik nodig had om gevarieerder ,gezonde maaltijden te gaan eten. Ik at al wel gezond maar niet gevarieerd genoeg over de hele dag/week. Superhandig dat de menu's gegenereerd kunnen worden met je boodschappenlijst, ga zo door Menuut! Dan ga ik door om mijn streefgewicht te behalen. Na jarenlange strijd nu in bijna 4 maanden tijd 10 kg afgevallen😊😊
 • Avatar Laura Struik ★★★★★ 3 maanden geleden
  Heel blij met Menuut! Wekelijks ontvang je een zorgvuldig samengesteld menu: ontbijt, lunch en diner, volgens de oersterkprincipes. Ook stel je gemakkelijk zelf een weekmenu samen en heb je in de app je boodschappenlijst, waar je kunt schrappen als je het al in huis hebt of aanvullen wat je nog meer nodig hebt. Even een werkje, maar daar heb je de hele week profijt van! En daarna afvinken in de supermarkt👍Heel fijn om 1x keer per week na te denken over wat je gaat eten en de inkopen in huis te halen. Echt een aanrader! Oh en mijn gezin was niet direct overtuigd van de eetgewoontes volgens het oersterprincipe, maar nu eten ze lekker mee van deze heerlijke gerechten. Dank je wel en ga zo door Nick!

Copyright 2022 Menuut. Alle rechten voorbehouden.
Menuut Whatspp chat
Verstuur via Whatsapp
cloud-downloadgraduation-hatusersmile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram