Koolhydraatarme Weekmenu's

Kies het abonnement wat bij jou past en geniet elke week van de lekkerste koolhydraatarme recepten met natuurlijke producten.

AvondMenuut

Recepten voor het avondeten
Maandelijks opzegbaar
Maandelijkse betaling
€4,95
Per maand voor de eerste 3 maanden

119,40Lees meer

Per Maand
DOE NU MEE

MaandMenuut

meest gekozen
Recepten voor ontbijt, lunch en avondeten
Maandelijks opzegbaar
Maandelijkse betaling
€9,95
Per maand
Per maand voor de eerste 3 maanden
DOE NU MEE

JaarMenuut

Recepten voor ontbijt, lunch en avondeten
Jaarlijks opzegbaar
Jaarlijkse betaling
€99,50
Per maand voor de eerste 3 maanden

119,40Lees meer

Per Jaar
DOE NU MEE

Meer informatie

Wat krijg ik precies bij mijn abonnement?

Ongeacht welke abonnement je afsluit krijg je elke week:
Een gezond weekmenu voor 5 dagen
Recepten voor ontbijt, lunch en avondeten
Makkelijk aan te passen
Kant en klare boodschappenlijst
Gezonde en lekkere recepten met stap voor stap uitleg
In een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel
Het enige verschil is de duur en daarmee de prijs van je abonnement en dat bepaal jij dus helemaal zelf
eiersalade met een bite koolrabi

Menuut BV IconMenuut BV

Muus Jacobsepad 9, Sommelsdijk

4,9 33 reviews

 • Avatar Paul Roeleveld ★★★★★ 6 maanden geleden
  Ik ben in contact gekomen met Menuut via Oersterk. Na een jaar gebruik gemaakt te hebben van de Oersterk recepten, was ik op zoek naar variatie. Daarom dacht ik, ik ga het eens proberen bij Menuut. Ik gebruik het nu iets meer dan 6 maanden en het heeft er voor gezorgd dat ik eenvoudig recepten/eetschema’s kan opstellen voor mijn volgende week (met meestal lekkere gerechten). Ook kan ik op basis van de app eenvoudig mijn boodschappenlijstje samenstellen en kijk ik er iedere week weer naar uit kijk om mijn gerechten voor de volgende week uit te kiezen. Daarnaast heb ik ook eenvoudig via zijn webshop bepaalde producten gekocht die niet via de gemiddelde supermarkt te koop zijn. Helemaal goud en blij mee. Plus Nick is een aardige gozer die graag persoonlijk contact heeft met zijn klanten en ze graag wil helpen.
 • Avatar Ann's Coaching Voeding en Lifestyle ★★★★★ 6 maanden geleden
  De weekmenu's van Menuut zijn heel handig voor als je zelf niet uren bezig wilt zijn met uitzoeken wat je gaat eten dat ook nog eens gezond is en eenvoudig te bereiden is. Ik adviseer Menuut graag aan mijn klanten. Zo weten ze gewoon zeker dat wat ze op tafel zetten gezond is. De ingrediënten zijn meestal makkelijk verkrijgbaar en anders simpel te bestellen in de webshop. Er is zelfs een menuvariant voor alleen de avondmaaltijd. De kleine financiële investering per week scheelt jou een hoop uitzoekwerk en gedoe en levert je tijd en gezondheid op. En dat is onbetaalbaar. 🍀
 • Avatar M. van Duuren ★★★★★ 8 maanden geleden
  Tijdens mijn zoektocht naar nieuwe inspiratie voor voedzame en lekkere gerechten (voor mijn gezin ) kwam ik bij Menuut uit. Ik ben ten eerste blij verrast met de vele smoothie- en soep recepten. Die ook echt super lekker zijn! Ook de recepten voor het avondeten zijn heerlijk. We eten nu veel gevarieerder en de groenten van het seizoen. Door de zorg die bij elk recept aan de smaak wordt besteed gaan ook de bordjes van de kinderen leeg! We eten nu 6 weken via Menuut en voelen ons er super goed bij.
 • Avatar Hilleke de Jonge ★★★★★ 5 maanden geleden
  Wat fijn om via deze site gezonde en lekkere recepten te vinden. Ik ben via Oersterk in contact gekomen met Nick van Menuut. Heb toen allereerst een proefabonnement van een maand genomen. Dit abonnement heb ik inmiddels verlengd met een jaarabonnement. De laatste toevoeging op de site waarbij je kunt filteren op allergie, voedingsmiddel, ontbijt-lunch-diner of bereidingstijd is opnieuw een verbetering!
  Nick is daarnaast goed bereikbaar en beantwoord zowel via whatsapp als e-mail de vragen.
  Menuut maakt gezond en gevarieerd eten voor ons een stuk eenvoudiger!
  Inmiddels heb ik al een jaar een abonnement bij Menuut en ik heb m'n abonnement zonder twijfel weer met een jaar verlengd.
  Gezond en gevarieerd eten zit inmiddels in ons 'systeem'. De weekmenu's van Nick helpen daar enorm bij!

Copyright 2022 Menuut. Alle rechten voorbehouden.
Menuut Whatspp chat
Verstuur via Whatsapp
cloud-downloadgraduation-hatuserdinnersmile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram