Koolhydraatarme Weekmenu's

Kies het abonnement wat bij jou past en geniet elke week van de lekkerste koolhydraatarme recepten met natuurlijke producten.

MaandMenuut

meest gekozen
Maandelijks opzegbaar
Maandelijkse betaling
€9,95
Per maand
Per maand voor de eerste 3 maanden
DOE NU MEE

JaarMenuut

Jaarlijks opzegbaar
Jaarlijkse betaling
€99,50
Per maand voor de eerste 3 maanden

119,40Lees meer

Per Jaar
DOE NU MEE

Meer informatie

Wat krijg ik precies bij mijn abonnement?

Ongeacht welke abonnement je afsluit krijg je elke week:
Een gezond weekmenu voor 5 dagen
Recepten voor ontbijt, lunch en avondeten
Makkelijk aan te passen
Kant en klare boodschappenlijst
Gezonde en lekkere recepten met stap voor stap uitleg
In een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel
Het enige verschil is de duur en daarmee de prijs van je abonnement en dat bepaal jij dus helemaal zelf
eiersalade met een bite koolrabi

Menuut BV IconMenuut BV

Muus Jacobsepad 9, Sommelsdijk

4,9 25 reviews

 • Avatar Anne Roeleveld ★★★★★ 3 maanden geleden
  Ik ben via OERsterk in aanraking gekomen met Paleo voeding en leefstijl en zo ook via via bij de weekmenu's van Nick. Het is elke week weer een feestje om te kijken wat er op het menu staat. We eten nu gezond, divers en vooral ook heel erg lekker!! Het kost wat tijd om het eten klaar te maken, maar ik heb nu een manier gevonden waarin ik na het avondeten alvast ontbijt en lunch voor de volgende dag klaarmaak, waardoor ik 's ochtends naast een kopje koffie niks meer hoef te doen. Heerlijk rustig wakker worden! Aanrader voor iedereen!
 • Avatar Mariska Bijsterbosch ★★★★★ 6 maanden geleden
  Zo blij met de Menuut app! Precies wat ik nodig had om gevarieerder ,gezonde maaltijden te gaan eten. Ik at al wel gezond maar niet gevarieerd genoeg over de hele dag/week. Superhandig dat de menu's gegenereerd kunnen worden met je boodschappenlijst, ga zo door Menuut! Dan ga ik door om mijn streefgewicht te behalen. Na jarenlange strijd nu in bijna 4 maanden tijd 10 kg afgevallen😊😊
 • Avatar Martijn Hünteler ★★★★★ 6 maanden geleden
  We zijn nu al weer een tijdje menuut aan het volgen. Lekkere recepten ( de meeste dan, want met bietjes bijvoorbeeld doe je mij geen plezier). Je kan makkelijk per maaltijd aangeven voor hoeveel je het wilt maken en dan rolt daar het (week)boodschappenlijstje uit. De maaltijden zijn in lijn met de adviezen van onder andere Richard de Leth en dus eet je vrijwel geen koolhydraten en wel veel groenten. Ik vind het erg prettig werken en we worden regelmatig verrast door combi’s die ik zelf nooit had verzonnen. Echt een aanrader !!!
 • Avatar Esmeralda Brouwer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Wow! Dit had ik niet verwacht, de menu’s zijn stuk voor stuk echt heerlijk. Ik dacht het lukt mij nooit om tussendoor niet te snacken. Maar niets is minder waar. De recepten zijn ook nog eens super makkelijk om te maken. En het grootste pluspunt van deze recepten is dat de aantallen ook nogmaals in de beschrijving staan zodat je niet steeds omhoog hoeft te scrollen naar de ingrediëntenlijst. Heb dit nog niet eerder bij andere recepten online gezien. Ik ben méga enthousiast!

Copyright 2022 Menuut. Alle rechten voorbehouden.
Menuut Whatspp chat
Verstuur via Whatsapp
cloud-downloadgraduation-hatusersmile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram