gezonde en lekkere recepten

Eerst even wat over mezelf

Mijn naam is Nick van Brussel en ik ben eerst en vooral levensgenieter. Dat gun ik jou ook!

Daarnaast ben ik ook gediplomeerd leefstijlcoach, OERsterk Master, expert op het gebied van orthomoleculaire voeding en het vinden van een leefstijl die je energie geeft, in plaats van kost.

Eet goed en voel je geweldig is dan ook mijn motto!

Hoe is het allemaal begonnen?

Eigenlijk had ik een heel normaal leven. Getrouwd, vader van 3 en een drukke baan. Klinkt goed toch? Dat dacht ik ook. Tot ik op mijn 35e opeens in een halve burnout terecht kwam. 

Vanuit daar begon ik een zoektocht naar hoe ik me blijvend beter kon voelen. En het liefst zo praktisch mogelijk, want zo zit ik in elkaar.

Het veranderen van mijn voedingspatroon maakte me een compleet ander mens. Het bracht zoveel energie, maar tegelijkertijd rust in mijn hoofd. 

Dat veranderde alles. 

Ik heb het roer omgegooid en mezelf verder verdiept in een gezonde leefstijl door het volgen van diverse opleidingen en het verslinden van alles wat te maken had met orthomoleculaire voeding, holisme, fytotherapie, koudetherapie en de invloed van voeding op het menselijk lichaam. 

Er ging een nieuwe wereld voor me open.

"Er ging een nieuwe wereld voor me open "

Waarom Menuut?

De grootste uitdaging waar ik zelf tegen aanliep bij het aanpassen van mijn voedingspatroon is dat er zo verschrikkelijk veel te kiezen is, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. 

Ook sloot lang niet alles aan op het voedingspatroon wat ik voor ogen had. (meer informatie daarover vind je trouwens hier)

Iedere week zaten we samen 1,5 uur aan de keukentafel het weekmenu en de boodschappenlijst voor het gezin te maken.

Ik kreeg veel signalen uit mijn omgeving dat er eigenlijk heel veel mensen zijn die hier mee worstelen. Iedereen zag dat ik beter in mijn vel zat, dat de zwangerschapskilo’s bij mijn vrouw er af vlogen en hoeveel en hoe lekker we aten.

Keer op keer kregen we de vraag of we die recepten konden delen. Niet alleen van mensen die wilden starten met gezonder eten, maar ook van mensen die al gezond aten maar worstelden om iedere week een gevarieerd menu op tafel te zetten

Ons team

Wat is ontstaan uit persoonlijke noodzaak, is uiteindelijk uitgegroeid naar een prachtig middel om jou te helpen naar een (nog) gezondere leefstijl zodat jij kunt doen wat je graag wilt.

Inmiddels bestaat Menuut uit een klein kernteam en werken we samen met verschillende professionals en experts uit hun vakgebied. Op deze manier halen we zoveel mogelijk kennis in huis en kunnen we jou nog beter helpen.

Anka Mertens

Orthomoleculair Brein en Bruik Therapeut met meer dan 10 jaar praktijkervaring.

Al meer dan 10 jaar heb ik met passie meer dan 2000 mensen mogen begeleiden op hun reis naar een gezondere levensstijl als orthomoleculair brein&buik therapeut.

Een van de meest gestelde vragen op voedingsvlak was altijd of ik dan ook voorbeeldweekmenu's had.

Echter, mijn hart lag voornamelijk bij andere aspecten van begeleiding en niet zozeer bij het samenstellen van menu's.

En daar kwam samen met Nick het idee. Een compleet platform met weekmenu's voor therapeuten, coaches en trainers om zo iedereen te laten doen waar ze goed in zijn.

Ik ben hier zo enthousiast over dat ik dit nu inmiddels samen met Nick verder heb doorontwikkeld zodat dit ook voor jou beschikbaar is.

Ik heb er zin in om jou verder te mogen helpen!

"Lekker en gezond gaan prima samen"

What’s in it for you?

Leuk natuurlijk, zo’n over ons pagina, maar wat heb jij er aan? Zoals ik al zei gun ik het jou van harte om ook van het leven te genieten.

Dus wil jij je graag fit en vitaal voelen, maar heb je geen zin om net als wij destijds iedere vrijdagavond 1,5 uur aan de keukentafel te gaan zitten? Of heb je simpelweg de kennis niet in huis? Dan ben je hier op de juiste plek. 

Klaar om aan de slag te gaan? 

Copyright 2022 Menuut. Alle rechten voorbehouden.
Menuut Whatspp chat
Verstuur via Whatsapp
cloud-download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram