Disclaimer
De informatie op deze website heeft kennisverbreding en het verschaffen van informatie als doel. De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Toch is het mogelijk dat bepaalde informatie niet volledig juist of actueel is. De informatie op deze website is geen vervanging van een persoonlijk medisch advies. Raadpleeg bij medicatiegebruik, ziekte of twijfel altijd een arts. Menuut aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van enig handelen of nalaten naar aanleiding van de informatie op deze website. Aan de site kunnen geen rechten worden ontleend. Door deze site te gebruiken, stem je in met deze disclaimer.

Menuut.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiend uit of in verband staand met informatie op of via de website van Menuut.nl.

Deze website en andere uitingen zijn bedoeld als een bron van informatie en inspiratie. Wij hebben de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks deze inspanning is het mogelijk dat informatie op deze website onvolledig, onjuist of verouderd is. Wij verstrekken de informatie op deze website zonder enige garantie of waarborg; je kunt dan ook geen rechten ontlenen aan de informatie die hierop staat. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor enig gevolg wegens het opvolgen of toepassen van de informatie die je via deze website hebt verkregen.

Heb je het idee dat er iets niet klopt? Laat het ons  weten door een e-mail te sturen. Heb je gelijk, dan passen we het aan en bedanken we je hartelijk.

Bekijk ook onze algemene voorwaarden

Copyright en intellectuele eigendom

De content op deze website is geschreven door ons (Menuut BV), tenzij er nadrukkelijk bij vermeld

staat dat dit niet zo is. In dat geval vermelden wij ook altijd even de bron. Op deze content rust auteursrecht en intellectuele eigendom. Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Menuut BV, dan wel haar licentiegevers. Je mag niets van deze website zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van ons reproduceren of gebruiken, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele

hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik. Menuut BV behoudt zich het recht voor om deze bepalingen op ieder moment te wijzigen.

Abonnement

Wij inspireren je graag met artikelen en / of recepten in de vorm van een nieuwsbrief. Je kunt t.a.t. je abonnement op de nieuwsbrief, nieuwe artikelen, recepten en reacties op de website zelf en wel per direct aanmaken, wijzigen of opzeggen.

Copyright 2022 Menuut. Alle rechten voorbehouden.
Menuut Whatspp chat
Verstuur via Whatsapp
cloud-download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram