Affiliate worden

Wie niet kan delen kan niet vermenigvuldigen

En hoe tof is het, als je iets kunt delen waar mensen zich beter door gaan voelen. Waarmee ze geholpen worden om een stap te zetten naar een gezondere leefstijl en dus meer energie, meer fitheid en meer plezier in het leven. 

Als affiliate van Menuut doe je exact dat. Het helpen  van jouw klanten, patiënten en cliënten met de omschakeling naar een structureel gezonder voedingspatroon. 

Met als extra bonus dat je er zelf een leuke commissie aan over houdt. Jij krijgt 30% wederkerende commissie over ieder afgesloten abonnement. Dus zolang jouw aangedragen abonnee lid blijft, blijf jij commissie ontvangen. 

Zij blij, jij blij en wij blij. 

Klik op onderstaande knop om affiliate bij ons te worden op die manier jouw steentje bij te dragen aan een gezondere samenleving
Ik word ook graag affiliate
Affiliate worden

Promotiemateriaal

Als je met ons samen gaat werken willen we jou natuurlijk ook graag op weg helpen. We hebben specifiek promotiemateriaal voor:

✅Facebook
✅Instagram
✅Jouw website

We hebben varianten met tekst, maar ook blanco, zodat je hier je eigen creativiteit op los kunt laten. 
Download hier

Nog geen affiliate?

Meld je dan hier aan!
Copyright 2022 Menuut. Alle rechten voorbehouden.
Menuut Whatspp chat
Verstuur via Whatsapp
cloud-download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram