Kooktechnieken

Ken je dat? Wil je een recept gaan maken, wordt er ineens gevraagd om iets julienne te snijden of te blancheren. En dan? Hier leggen wij je de meest voorkomende kooktechnieken en termen uit, zodat het voor jou voortaan altijd duidelijk is wat je moet doen.

31 maart 2023
10 Meal prep tips en recepten

Geen ontplofte keuken en een aanrecht vol met 49 verschillende bakjes. Gewoon simpel meal preppen met deze 10 tips!

Lees meer...
22 maart 2023
Ei vervangen in jouw recept doe je zo – 5 tips

Wat als je allergisch bent voor eieren, veganist bent of gewoon geen eieren in huis hebt? Wij delen 5 tips hoe je ei kunt vervangen in jouw recepten.

Lees meer...
31 augustus 2021
Wat is blancheren?

Ben je net lekker bezig met koken, wordt je gevraagd om de broccoli te blancheren…Maar wat bedoelen ze dan precies? Dat lees je hier!

Lees meer...
29 augustus 2021
Wat is Julienne snijden?

Je kent dat wel, je bent een nieuw recept aan het koken en je moet je groente ‘Julienne’ snijden. Wat moet ik snijden? Julienne…Lees hier wat er wordt bedoeld!

Lees meer...
29 augustus 2021
Hoe pocheer je een ei?

Heb je weleens zo’n lekker romig gepocheerd eitje gegeten? Heb je het ook weleens geprobeerd zelf te maken? Dat valt niet mee! Lees hier hoe je het kunt doen!

Lees meer...
29 augustus 2021
Wat is au bain-marie?

Wie graag bakt heeft vast weleens de term ‘au bain-marie’ gehoord. Lees in dit artikel wat hiermee wordt bedoeld!

Lees meer...
Copyright 2022 Menuut. Alle rechten voorbehouden.
Menuut Whatspp chat
Verstuur via Whatsapp
cloud-download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram