Geen ontplofte keuken en een aanrecht vol met 49 verschillende bakjes. Gewoon simpel meal preppen met deze 10 tips!
Ken je dat? Wil je een recept gaan maken, wordt er ineens gevraagd om iets julienne te snijden of te blancheren. En dan? Hier leggen wij je de meest voorkomende kooktechnieken en termen uit, zodat het voor jou voortaan altijd duidelijk is wat je moet doen.
Geen ontplofte keuken en een aanrecht vol met 49 verschillende bakjes. Gewoon simpel meal preppen met deze 10 tips!
Wat als je allergisch bent voor eieren, veganist bent of gewoon geen eieren in huis hebt? Wij delen 5 tips hoe je ei kunt vervangen in jouw recepten.
Ben je net lekker bezig met koken, wordt je gevraagd om de broccoli te blancheren…Maar wat bedoelen ze dan precies? Dat lees je hier!
Je kent dat wel, je bent een nieuw recept aan het koken en je moet je groente ‘Julienne’ snijden. Wat moet ik snijden? Julienne…Lees hier wat er wordt bedoeld!
Heb je weleens zo’n lekker romig gepocheerd eitje gegeten? Heb je het ook weleens geprobeerd zelf te maken? Dat valt niet mee! Lees hier hoe je het kunt doen!
Wie graag bakt heeft vast weleens de term ‘au bain-marie’ gehoord. Lees in dit artikel wat hiermee wordt bedoeld!