Wat als je allergisch bent voor eieren, veganist bent of gewoon geen eieren in huis hebt? Wij delen 5 tips hoe je ei kunt vervangen in jouw recepten.
Basisrecepten zijn recepten die altijd van pas komen. Hoe maak je bijvoorbeeld je eigen mayonaise, crackers of pizzabodem. Dat soort informatie kun je hier vinden.
Wat als je allergisch bent voor eieren, veganist bent of gewoon geen eieren in huis hebt? Wij delen 5 tips hoe je ei kunt vervangen in jouw recepten.
Aspergesoep! Het is er weer de tijd voor. Lees snel verder voor een lekker en makkelijk recept voor een aspergesoep in de stijl van Menuut!
Snacktrek! Trek in zoet! Wat kun je op zo’n moment veilig eten? Wij delen 5 recepten voor koolhydraatarme snacks met jou! Makkelijk te maken en te bewaren!
We hebben het allemaal: restjes groente en fruit in je groentela of kelder. Weggooien is zonde! Maar wat doe je ermee? Wij geven je 4 tips!
Zanola: de twist op de granola. In plaats van granen gebruiken we zaden en noten om een lekkere krokante cruesli te maken. Lees hier het basisrecept!
Wist je dat je ook pasta kunt maken zonder normale bloem? Wij geven je het basis recept! Dan hoef je alleen nog maar zelf een saus erbij te maken.
Zelf brood bakken is altijd leuk. In deze blog geven we het recept voor rozemarijnbrood. Lekker bij soep of een stoofschotel. Eet smakelijk!
Sinterklaas staat voor de deur. Denk jij ook aan heerlijk gevuld speculaas? Kan dat als je OERsterk eet? Ja, dat kan! Zet de oven vast aan en lees snel verder!
Hier vind je het basisrecept voor een bloemkool pizzabodem. Afhankelijk van je topping kun je extra smaken toevoegen. Gebruik je fantasie en lees snel verder!
Je kunt crackers natuurlijk in de winkel kopen. Maar wist je dat je eenvoudig zelf lijnzaadcrackers kunt maken? Ook nog geheel glutenvrij? Lees snel verder!
We pakken makkelijk een pot mayonaise als we mayonaise willen eten. Maar wist je dat je heel eenvoudig zelf mayonaise kunt maken? Lees hier hoe!